02.12.07

blogi promo

Blogi promo: koostasin mingi võimaliku PR teksti, kuidas on? Et saata eka foorumisse ja artishoki blogi ja veel kuhugi.... (?), et peaks seda ma arvan tegema nüüd ja siis veel mõned korrad enne näituse reaalset asetleidmist. Kui ok , siis andke teada või muutke.
-----------------------------------------
Subject: 7 põhjust, miks teha näitust

Tere,

30. jaanuaril 2008 Hobusepea galeriis avatava ühisnäituse „ 7 põhjust, miks teha näitust „ eelsoojenduseks vaata : http://7reasons-1show.blogspot.com/

Link isikutele, kel huvi näituse planeerimise üksikasjade vastu ning tahtmist süveneda 7 põhjuse virtuaalsesse diskussiooni.

Kohtumiseni

Gerda Märtens, Anna Škodenko, Helen Unt, Marju Ago, Liina Reismaa, Kaido Ole, Liina Siib

-------------------------------------------------------------------------------------------

by marju

5 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Vb peaks seletama, miks me just virtuaalselt suhtleme?

Gerda Märtens ütles ...

"Link isikutele, kel huvi näituse planeerimise üksikasjade vastu ning tahtmist süveneda 7 põhjuse virtuaalsesse diskussiooni" - kas võiks asendada selle lause viimase osa sõnadega:" ...ning tahtmist võtta aktiivselt või passiivselt osa 7 inimese üksikasjalikest aruteludest, kuidas korraldada seda näitust"

näiteks?

7 põhjust, miks teha näitust: ütles ...

"Link isikutele, kel huvi näituse planeerimise üksikasjade vastu ning tahtmist aktiivselt/ passiivselt diskussioonis osaleda."



hm?nii äkki on lihtsam? kaob ka igasuguse virtuaalsuse selgitamise probleem??

marju

7 põhjust, miks teha näitust: ütles ...

jah on hea!

gerda

7 põhjust, miks teha näitust: ütles ...

paneme selle blogi kirjeldusse ka, mis on kohe esilehel. ja tuleks hakata seda teadet saatma erinevatesse kohtadesse. marju, kas tahad tegeleda sellega?